Feestelijke bubbel met amuse

Voorgerecht 

 Tonijntartaar |  gemarineerde zalm | soja parels | sojaboon | rettich | komkommer | soja merinque |

Of

Preskop | uienpuree | paprikacrème | pickels | truffelaardappel |

Of

Crémeux van bospeen, geitenyoghurt, cashewnoot, salty finger, pickels

Tussengerecht 

Aspergesoep | roerei | asperge | kervel | (V)
Of
Bisque | zeevruchten | brunoise van groente |

Hoofdgerecht 

Kalfsentrecote | gerookte aardappelpuree | asperge | sugarsnap | jus de veau |
Of
Kabeljauw | rendang | bataat | spitskool | shiitake | tom ka kai

Of
Asperge | ravioli van ricotta en spinazie | paddenstoelen | bataat | spinaziesaus |

 | (V) |

Dessert

Tartelette | vanillecrème | pruimencremeaux | ijs van karnemelk en salie | 

Of

Kaas | vier soorten | nootjes |  brood | confituur | stroop |

Indien gewenst schenken wij je graag een bijpassend wijnarrangement.

De kosten van bovenstaand menu bedragen € 45,- per persoon. Tafelwater en brood zijn hierbij inbegrepen. 

Reserveren kan via onderstaande button,

graag wel even vermelden dat je van onze warme TITUS lunch gebruik

wenst te maken en of je graag om 12.00 of om 15.00 zou willen aanvangen. 

reserveer