TITUS Menu’s
Restaurant TITUS serveert verrassende gerechten in meerdere gangen. Op deze manier willen wij je op een ontspannen manier kennis laten maken met onze keuken. Onze kaart is opgedeelt in drie menu’s. Een Seizoensmenu waarbij de gerechten regelmatig wisselen, een Signature menu met daarin de mooiste gerechten van Chef Robbert Megens. Als laatste bieden wij onze vegetarische gasten een volledig menu aan met groenten in de hoofdrol. Deze gerechten zijn ook los te bestellen als a la carte ervaring. De portionering van de gerechten zal worden afgestemd op het aantal gangen dat je wil eten
Onze keukenbrigade houdt graag rekening met eventuele dieetwensen of voedsel allergieën. Gelieve deze bij uw reservering aan te geven zodat wij hier op voorbereid kunnen zijn. 
***
Seizoensmenu 
Voorgerechten
Vis *12
Vlees **12
Vega ***12
Hoofdgerechten
Vis *24
Vlees *24
Vega24
Dessert
Kaasgerecht 12
Zoet *10
***
3 Gangen BIB Gourmant keuze uit voor, hoofd, dessert40
4 Gangen gerechten met *49
5 Gangen gerechten met *+**59
6 Gangen gerechten met *+**+***69
7 Gangen alles behalve hoofd vegetarisch79
***
Signature Menu
Voorgerechten
Vis *15
Vlees *15
Vegetarisch ***15
Hoofdgerechten
Vis **25
Vlees *25
Vegetarisch25
Dessert
Zoet *10
Kaasplank ****14
***
Vier Gangen gerechten met *55
Vijf Gangen gerechten met *+ **65
Zes Gangen gerechten met *+**+***74
Zeven Gangen gerechten met *+**+***+**** 85
Kaas ipv Zoet +4
***
Groenten menu
Voor Vega Signature *
Voor Vega Seizoen *
Hoofd Vega Signature **
Hoofd Vega Seizoen *
Zoet dessert *
Kaas gerecht ***
***
Vier gangen groenten menu *47
Vijf gangen groenten menu *+**57
Zes gangen groenten menu *+**+***67
***
Wijnarrangementen 
Graag maken wij je menu af met hierop afgestemde wijnen, deze kunt u bestellen in hele of halve glazen
Hele glazen
3 glazen 22
4 glazen30
5 glazen37
6 glazen44
7 glazen50
Halve glazen
3 halve glazen12
4 halve glazen16
5 halve glazen20
6 halve glazen24
7 halve glazen28
TITUS Menu’s
Restaurant TITUS serveert verrassende gerechten in meerdere gangen. Op deze manier willen wij je op een ontspannen manier kennis laten maken met onze keuken. Onze kaart is opgedeelt in drie menu’s. Een Seizoensmenu waarbij de gerechten regelmatig wisselen, een Signature menu met daarin de mooiste gerechten van Chef Robbert Megens. Als laatste bieden wij onze vegetarische gasten een volledig menu aan met groenten in de hoofdrol. Deze gerechten zijn ook los te bestellen als a la carte ervaring. De portionering van de gerechten zal worden afgestemd op het aantal gangen dat je wil eten
Onze keukenbrigade houdt graag rekening met eventuele dieetwensen of voedsel allergieën. Gelieve deze bij uw reservering aan te geven zodat wij hier op voorbereid kunnen zijn. 
***
Seizoensmenu 
Voorgerechten
Vis *12
Vlees **12
Vega ***12
Hoofdgerechten
Vis *24
Vlees *24
Vega24
Dessert
Kaasgerecht 12
Zoet *10
***
3 Gangen BIB Gourmant keuze uit voor, hoofd, dessert40
4 Gangen gerechten met *49
5 Gangen gerechten met *+**59
6 Gangen gerechten met *+**+***69
7 Gangen alles behalve hoofd vegetarisch79
***
Signature Menu
Voorgerechten
Vis *15
Vlees *15
Vegetarisch ***15
Hoofdgerechten
Vis **25
Vlees *25
Vegetarisch25
Dessert
Zoet *10
Kaasplank ****14
***
Vier Gangen gerechten met *55
Vijf Gangen gerechten met *+ **65
Zes Gangen gerechten met *+**+***74
Zeven Gangen gerechten met *+**+***+**** 85
Kaas ipv Zoet +4
***
Groenten menu
Voor Vega Signature *
Voor Vega Seizoen *
Hoofd Vega Signature **
Hoofd Vega Seizoen *
Zoet dessert *
Kaas gerecht ***
***
Vier gangen groenten menu *47
Vijf gangen groenten menu *+**57
Zes gangen groenten menu *+**+***67
***
Wijnarrangementen 
Graag maken wij je menu af met hierop afgestemde wijnen, deze kunt u bestellen in hele of halve glazen
Hele glazen
3 glazen 22
4 glazen30
5 glazen37
6 glazen44
7 glazen50
Halve glazen
3 halve glazen12
4 halve glazen16
5 halve glazen20
6 halve glazen24
7 halve glazen28
TITUS Menu’s
Restaurant TITUS serveert verrassende gerechten in meerdere gangen. Op deze manier willen wij je op een ontspannen manier kennis laten maken met onze keuken. Onze kaart is opgedeelt in drie menu’s. Een Seizoensmenu waarbij de gerechten regelmatig wisselen, een Signature menu met daarin de mooiste gerechten van Chef Robbert Megens. Als laatste bieden wij onze vegetarische gasten een volledig menu aan met groenten in de hoofdrol. Deze gerechten zijn ook los te bestellen als a la carte ervaring. De portionering van de gerechten zal worden afgestemd op het aantal gangen dat je wil eten
Onze keukenbrigade houdt graag rekening met eventuele dieetwensen of voedsel allergieën. Gelieve deze bij uw reservering aan te geven zodat wij hier op voorbereid kunnen zijn. 
***
Seizoensmenu 
Voorgerechten
Vis *12
Vlees **12
Vega ***12
Hoofdgerechten
Vis *24
Vlees *24
Vega24
Dessert
Kaasgerecht 12
Zoet *10
***
3 Gangen BIB Gourmant keuze uit voor, hoofd, dessert40
4 Gangen gerechten met *49
5 Gangen gerechten met *+**59
6 Gangen gerechten met *+**+***69
7 Gangen alles behalve hoofd vegetarisch79
***
Signature Menu
Voorgerechten
Vis *15
Vlees *15
Vegetarisch ***15
Hoofdgerechten
Vis **25
Vlees *25
Vegetarisch25
Dessert
Zoet *10
Kaasplank ****14
***
Vier Gangen gerechten met *55
Vijf Gangen gerechten met *+ **65
Zes Gangen gerechten met *+**+***74
Zeven Gangen gerechten met *+**+***+**** 85
Kaas ipv Zoet +4
***
Groenten menu
Voor Vega Signature *
Voor Vega Seizoen *
Hoofd Vega Signature **
Hoofd Vega Seizoen *
Zoet dessert *
Kaas gerecht ***
***
Vier gangen groenten menu *47
Vijf gangen groenten menu *+**57
Zes gangen groenten menu *+**+***67
***
Wijnarrangementen 
Graag maken wij je menu af met hierop afgestemde wijnen, deze kunt u bestellen in hele of halve glazen
Hele glazen
3 glazen 22
4 glazen30
5 glazen37
6 glazen44
7 glazen50
Halve glazen
3 halve glazen12
4 halve glazen16
5 halve glazen20
6 halve glazen24
7 halve glazen28