Restaurant TITUS serveert u gerechten volledig
in onze eigen halfopen keuken bereid, met seizoensgebonden (regionale) producten.
U wordt verrast door klassieke bereidingen, invloeden vanuit de hele wereld en soms een verrassende twist.

Menu’s
TITUS try out menu
Laat je verrassen door onze chef! Je kunt aangeven wat je liever niet eet en we verrassen je met heerlijke wisselende gerechten buiten de kaart om!
Driegangenmenu: voorgerecht – hoofdgerecht – dessert35
Viergangenmenu: voorgerecht – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert43
Vijfgangenmenu: voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert49
Keuzemenu drie gangen37
Liever iets te kiezen? Maak dan een keuze uit onderstaand driegangenmenu. 
Voorgerechten 
Zwaardvis | grapefruit | kalamata | venkel | bataat | vinaigrette van tomaat 
of
Brioche | henneneitje | zeekraal | Parmezaan | rucola (V)
Hoofdgerechten
Kalfslende | sukade | puree | sugarsnaps | groene asperge | jus
of
Wortel | bospeen | halloumi | courgette | linzen | paksoi | jus van wortel (V)
Dessert
Aardbei | rabarber | witte chocolade | sorbet
of
Kaasgerecht | gorgonzola | aardbei | rabarber | pecan | hangop | kletsenbrood
Tasting menu 55
Ons tasting menu neemt je mee op reis door onze hele kaart. De chef geeft een impressie van de mooiste seizoensgebonden gerechten in twee bites en vier gerechten. 
Bites
Watermeloen | geitenyoghurt | olijf | pijnboompit | vinaigrette van venkel (V)
Gyoza | gevogelte | bospeen | kaantjes | bundelzwam | sambai-jus
Gerechten
Tonijn | tomaat | henneneitje | parmezaan | rucola 
Schol | garnaal | artisjok | parelgort | prei | beurre blanc 
Lamsrack | rendang | artisjok | bospeen | paksoi | zwarte knoflook 
Tiramisu 2.0 | chocolade | mascarpone | hangop | ijs van koffie 
Heb je een allergie of dieetwensen? Laat het ons weten!
Wijnarrangementen
3 glazen20
4 glazen27
5 glazen34
6 glazen40
Halve glazen wijnarrangementen
3 halve glazen11
4 halve glazen15
5 halve glazen19
6 halve glazen24
Voorgerechten
Zwaardvis
Grapefruit, kalamata olijf, venkel, bataat, vinaigrette van tomaat 
11
Tonijntartaar
Tomaat, henneneitje, Parmezaan, rucola
11
Runder Tataki
Pickles, soja, miso, cassave   
11
Gyoza
Gevogelte, vadouvan, bospeen, kaantjes, shiitake, sambai-jus
11
Tomatentartaar (V)
Brioche, henneneitje, zeekraal, Parmezaan, rucola
10
Watermeloen (V)
Geitenyoghurt, manchego, olijf, pijnboompit, tomaat, vinaigrette van meloen en venkel
10
Bouillabaise
Ravioli van garnaal, tuinkruiden
10
Misosoep
Noodles, eend, shiitake, ei, bosui
8
Hoofdgerechten
Lamsrack 
Rendang, artisjok, bospeen, paksoi, zwarte knoflook
25
Kalfslende
Sukade, puree, sugarsnap, groene asperge, jus
24
Kabeljauw
Coquille, linzen, bataat, romanesco, zeekraal, augurk, paling-kruidensaus
24
Scholfilet
Garnaal, parelgort, artisjok, prei, beurre blanc
23
Wortel (V)
Halloumi, bospeen, courgette, linzen, paksoi, jus van wortel
21
Polenta (V)
Bataat, mais, eryngii, sugarsnap, jus van gebrande groenten 
21
Dessert
Aardbei
Rabarber, witte chocolade, sorbet
8
Tiramisu 2.0  
Chocolade, mascarpone, hangop,  ijs van koffie
8
Kaasgerecht
Gorgonzola, aardbei, rabarber, pecan, hangop, kletsenbrood
8
Kaas
Vier kazen met garnituur
11
Koffie compleet  
Keuze uit verschillende koffie of thee bereidingen met vier verschillende huisgemaakte friandises
7
Alcoholische koffie
Keuze uit Irish, Spanish, Italian of French.
7
Heb je een allergie of dieetwensen? Laat het ons weten!

 

Voorbij de koffie
Huisgemaakt appelgebak3,25
Huisgemaakt appelgebak met slagroom4
Friandises4
Soepen
Bouillabaise, rijkelijk gevulde vissoep naar Frans recept10
Dagsoep, vraag onze bediening naar de soep van de dag6
Onze soepen worden geserveerd met brood en gezouten boter
Tosti’s
Worstenbrood
Croque monsieur
Bruinbrood, Gruyere, boerenham, bechamelsaus, grove mosterd.6
Croque madame
Bruinbrood, Gruyere, boerenham, bechamelsaus, grove mosterd en gebakken ei.7
Riant belegde bruine boterhammen
Gerookte zalm, roomkaas, augurk, gekookt ei, rode biet11
Carpaccio. olijf, tomaat, rucola, Parmezaan, pesto, pijnboompit11
Warme brie, cranberry compote, pecannoot, aceto balsamico10
Uitsmijter ham & kaas, of alleen ham of kaas8
Twee rundvleeskroketten, brood, grove mosterd9
Twee garnalenkroketten, brood, cocktailsaus11
12 uurtje11
Brood, rundvlees kroket, gebakken ei met ham en kaas, soep van de dag
Lunchplateau13
Diverse vis, vlees en vegetarische gerechtjes afgemaakt met soep en brood
Pokébowls
Gerookte zalm14
jasmijn rijst, wakamé, sojaboon, rettich, gember, radijs, avocado, soja parels
Gerookte kip14
jasmijn rijst, wakamé, sojaboon, rettich, gember, radijs, avocado, soja parels
Omelet13
jasmijn rijst, wakamé, sojaboon, rettich, gember, radijs, avocado, soja parels
Uitgebreide lunch
Twee gangen verrassingsmenu*28
Koud voorgerecht, hoofdgerecht
Drie gangen verrassingsmenu*35
Koud voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
Vier gangen verrassingsmenu*42
Koud voorgerecht, warm tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
*per gang heeft u keuze uit vis, vlees of vegetarisch
Wenst u overdag gebruik te maken van onze tastingmenu’s dan kan dit uitsluitend op reservering.
Voorbij de borrel
Gemarineerde olijven4
Brood, gezouten boter, basilicumpesto, dipper6
Rundvlees bitterballen, geserveerd met mayonaise en chilisaus 8 st.7
Bittergarnituur, geserveerd met mayonaise en chilisaus 10 st.
Kaasstengel, geserveerd met chilisaus 8 st. 7
Borrelplank14
Brood gezouten boter, basilicumpesto, dipper, bittrballen, gerijpte kaas, coppa, nootjes, gemarineerde olijven.
Kaasplank12
Vier verschillende soorten kaas, stroop, brood, nootjes, huisgemaakte confituur
Wijnkaart
Mousserend 
Bailly lapiere | crémant de Bourgogne | chardonnay brut 37
Champagne | Jacquart Masaic | Signature brut65
Huiswijn 
Wit
Ch.haute fonrousse | Moelleux | zoete witte wijn 21
Denis Marchais | Chardonnay | Loire21
Rose
El Coto | Rosado | Spanje21
Grizzly Bear | Zinfandel | zoete rose21
Rood
Les Bertholets | GSM | Lange D’oc| 21
“Gewoon erg lekker”
Wit
Serra de Estralla | Albarino | Spanje26
Stak droge witte wijn met tonen van abrikoos, perzik en mineralen
Luc Pirlet | Viognier | Langue d’oc27
Wijn met aroma’s van abrikoos, perzik en peer. Heerlijk fris en zacht van smaak
Luc Pirlet | Chardonnay | Reserva | Langue d’oc 27
Verrassend lekkere wijn met tonen van tropisch fruit en vanille, gerijpt op eiken
Rood  
De Bortoli | Cabernet-sauvignon | Australië29
Wijn met lichte houtrijping, dieprood van kleur met veel rood fruit in haar afdronk
Rinforzato | Nero D’avola | Italië32
Volle krachtige hand geplukte rode wijn, tonen van zwart fruit en eiken
Montes Twins | Red blend | Chili34
Blend van Cabernet-sauvignon, Syrah, Carmenere en Tempranillo, tonen van rood en zwart fruit afgemaakt met zoete specerijen
“ Pure Verwennerij”
Wit
Cescon | Pinot Grigio | Italië32
Kruidige wijn met hints van perzik, peer, citrus, appel en vanille 
Cescon | Müller Thurgau | Italië32
Frisse wijn met tonen van appel, perzik, bloemen en witte peper
Perdeberg drylands | Chenin blanc | Zuid-Afrika32
Mooie zachte Chenin blanc met tonen van citrus, appel en peer
The Crossing | Sauvignon blanc | New-zealand 36
Typische New-zealandse sauvignon blanc, fris met een lange afdronk van passievrucht, buxus en passievrucht
Viré – Clessé | Chardonnay | Bourgogne 36
Romige goudgele witte wijn met een mooie balans tussen fris en vol 
Geyerhof | Grüner Veltliner | Oostenrijk36
Levendige wijn met prettige rijpe zuren, tonen van appel en peer zijn duidelijk aanwezig
Geyerhof | Riesling | Oostenrijk38
Geel groene wijn met in de neus perzik en fijne kruiden, mineralig in haar afdronk
Dominique Pabiot | Pouilly-Fumé | Loire38
Deze sauvignon-blanc barst van de gebalanceerde zuren en mineralen 
Franz Keller | Grauburgunder | Duitsland38
Zachte licht kruidige wijn met tonen van ananas en peer
Montes outer limits | Sauvignon blanc | Chili38
Elegante sauvignon blanc met in de neus passievrucht, ananas en grapefruit
Rood
Perdeberg drylands | pinotage | Zuid Afrika35
Stevige wijn met zwart fruit en gedroogd fruit, gerijpt op eikenhout
Navarro Correas | Malbec | Argentinië35
Stevige wijn, rijk aan tanines, donker fruit en vanille
Montes | Pinot Noir | Chili 35
Mooie aardse Pinot Noir, vol rood fruit en een klein pepertje
Carlos Seres | Rioja | Spanjes36
Echte riojo gekenmerkt door de tonen van leer, tabak, rood fruit en vanille
Château le grand verdus | Merlot | Bordeaux37
Soepele Merlot uit de Bordeaux met volle aroma’s van rode en zwarte bessen
“Echt  Luxe”
Wit 
La Chablisienne | Chablis | Bourgogne41
Prachtige Chardonnay met een evenwichtige zuurgraad en lange afdronk
Napa Cellars | Chardonnay | USA41
Tonen van appel, perzik en citrus, daarnaast botervet met rijkelijk vanille
Domaine Curot | Sancerre | Loire42
Klassieke sancerre met prettige gebalanceerde zuren 
Domain Justin Girardin | Santenay | Bourgogne 44
Op eikenhout gerijpte Chardonnay, met tonen van rijp fruit, vanille en citrus
Rood
Montes Outer limits | CGM | Chili 40
Mooie aardse wijn met tonen van zwart fruit en peper
Gigondas | Grande reserva | Rohne 40
Deze soepele Rohne blend heeft een granaatrode kleur en lange afronk
Amarama | Primitivo | Italië41
Puur zwart fruit kenmerkt deze stevige maar ook soepele wijn uit Puglia
Graceland | Cabernet sauvignon | Zuid Afrika41
Stevige hout gerijpte wijn met cassis en donker fruit in de mond
The chocolate block | blend | Zuid Afrika42
Donker en stoer met de associate van cacao, daarnaast zwart fruit en bramen
Nuitom-Beaunoy | Beaune | Bourgogne 44
Zijde zachte Pinot Noir met prettige tannines en een smaakrijke afdronk
Franz Keller | Spätburgunder | Duitsland44
In de neus een beetje rokerig en kruidigheid, in de mond een prettige balans tussen frisheid, tannines en mineralen
Château le grand verdus | Grande réserve | Bordeaux45
De geur van rood fruit en kruidigheid, prachtig in balans en een afdronk kent bijna geen einde 
San Silvestro | Barolo | Italië47
Deze krachtige wijn heeft de dronk van leer, zwarte kersen maar is nog steeds fris
Domaine Justin Girardin | Beauregard 1e cru | Bourgone 50
Aards, donker fruit en eikenhout maken deze wijn tot een echte tractatie 

UIT ETEN IN MEGEN WORDT EEN CULINAIR AVONTUUR VAN MODERNE
SMAAKCOMBINATIES MET EEN AFGESTEMDE WIJNREIS DOOR DE MOOISTE GEBIEDEN.

Erik & Robbert