Alle gerechten worden bereid in eigen keuken, zelfs de patisserie. Bovendien bieden we de mogelijkheid om alle smaken op het bord te verrijken met bijpassende wijnen of bijpassende sappen. We zijn dol op seizoensgebonden (regionale) producten; ingrediënten met een verhaal. Onze kaart wisselt om de 6 weken zodat er steeds iets nieuws te proeven is.
Bites | |
Rendang Bitterballen | 7 |
Vier huisgemaakte bitterballen gevuld met Indisch stoofvlees | |
Vegetarische Bitterballen (V) | 7 |
Vier huisgemaakte bitterballen gevuld met tom ka kai en oesterzwammen | |
Plankje Ham | 11 |
Huisgedroogde coppa di Megen | |
Oesters | 4,50 p/s |
Naturel of geserveerd met een oosterse vinaigrette met enoki | |
Voorgerechten | |
Vergeten Groenten (V) | 15 |
Bereidingen van aardpeer, wortel, pastinaak en bundelzwam | |
Structuren van Biet (V) | 15 |
Bereidingen van biet, appelcompote, pecannoot, geitenhangop en balsamico vinaigrette | |
Pompoen (V) | 15 |
Structuren van pompoen, bouillon van pompoenpitten, miso | |
Tonijn | 17 |
Tartaar, miso, nashi peer, wakame, shiitake vinaigrette van soja en citrus | |
Paling & Ganzenlever | 18 |
Gerookte paling, ganzenleverkrullen, structuren van biet, pruim, soldaatjes van briochebrood | |
Steak Tartaar | 17 |
Miso, nashi peer, pruim, radijs, Cecina de Léon, schuim van mierikswortel, vinaigrette van soja | |
Ganzenlever (signatuur gerecht) | 18 |
Ganzenlever, wentelteefje, appel, vinaigrette van miso, catharel | |
Kreeftensoep | 15 |
Gevuld met zeevruchten | |
Hoofdgerechten | |
Spitskool (V) | 25 |
Geroosterde spitskool met aziatische smaken | |
Knolselderij (V) | 25 |
Gegrild, zwarte knoflook, prei, eryngii, ui, cantharel, schuim van cepes | |
Dorade | 29 |
Paksoi, groene asperge, shiitake, saus van miso, koriander-olie, seroendeng | |
Scholfilet & Coquille | 29 |
Bloemkool, bimi, cantharel, beurre blanc, beurre noisette | |
Palmesteyn Entrecote | 32 |
Knolselderij, zwarte knoflook, ui, geblakerde uienjus | |
Poussin | 29 |
Pomme pavé, rillette, zuurkool, kerrie, eryngii, pompoen, jus van foelie | |
Stiekem toch ook zin in frites bij je hoofdgerecht? Dit serveren wij met truffelmayonaise. | 5 |
Nagerechten | |
Bosvruchten & Chocolade | 14 |
Bosbessen, aalbessen, steranijs, chocolade, sorbet van casis en braam | |
Appel Tartelette | 14 |
Frangipane, appel, Jack Daniels, rozijnen, sorbet van duindoornbes | |
Kaasgerecht | 15 |
Brie de Meaux, aardpeer, pecannoot, paddenstoelen, beurre noisette, vinaigrette van walnoot | |
Kaas | 17 |
Vier kazen met garnituur | |
Alcoholische Koffie | 9 |
Keuze uit Irish, Spanish, Italian of French | |
Heb je een allergie of dieet wensen? Laat het ons weten! |
Menu’s | |
*** | |
Tasting menu | |
Ons tasting menu neemt je mee op reis door onze hele kaart. Je kunt kiezen voor een vier, vijf of zes gangen tasting menu. | |
*** | |
Vergeten groenten, Bereidingen van aardpeer, wortel, pastinaak en bundelzwam | |
*** | |
Paling & Ganzenlever, Gerookte paling, ganzenleverkrullen, structuren van biet, pruim, soldaatjes van briochebrood | |
*** | |
Dorade, Paksoi, groene asperge, shiitake, saus van miso, koriander-olie, seroendeng | |
*** | |
Poussin, Pomme pavé, rillette, zuurkool, kerrie, jus van foelie | |
*** | |
Palmesteyn Entrecote, Knolselderij, zwarte knoflook, ui, geblakerde uienjus | |
*** | |
Appel Tartelette, Frangipane, appel, Jack Daniels, rozijnen, sorbet van duindoornbes | |
*** | |
Heb je een allergie of dieet wensen? Laat het ons weten! | |
*** | |
4 Gangen; Vergeten groenten | Dorade | Entrecote| Appel tartelette | 59 |
5 Gangen; Vergeten groenten | Paling & Ganzenlever | Dorade| Entrecote | Appel tartelette | 69 |
6 Gangen; Vergeten groenten | Paling & Ganzenlever | Dorade| Poussin | Entrecote | Appel tartelette | 79 |
*** | |
TITUS Groente Menu | |
Eet je liever vegetarisch? Wij serveren je graag ons groente menu waarbij je de keuze hebt uit 4, 5 of 6 gangen. | |
*** | |
Biet, Bereidingen van biet, appelcompote, pecannoot, geitenhangop en balsamico vinaigrette | |
*** | |
Vergeten groenten, Bereidingen van aardpeer, wortel, pastinaak en bundelzwam | |
*** | |
Pompoen, Structuren van pompoen, bouillon van pompoenpitten, miso | |
*** | |
Knolselderij, Gegrild, zwarte knoflook, zuurkool, appel, karamel, ui, cantharel | |
*** | |
Spitskool, Geroosterde spitskool met aziatische smaken | |
*** | |
Appel Tartelette, Frangipane, appel, Jack Daniels, rozijnen, sorbet van duindoornbes | |
*** | |
Heb je een allergie of dieet wensen? Laat het ons weten! | |
*** | |
4 Gangen; Biet | Vergeten groenten | Spitskool | Appel tartelette | 54 |
5 Gangen; Biet | Vergeten groenten | | Knolselderij | Spitskool | Appel tartelette | 64 |
6 Gangen; Biet | Vergeten groenten | Pompoen | Knolselderij | Spitskool | Appel tartelette | 74 |
*** | |
Wijnarrangementen | |
3 glazen | 26 |
4 glazen | 34 |
5 glazen | 42 |
6 glazen | 50 |
Halve glazen wijnarrangementen | |
3 halve glazen | 15 |
4 halve glazen | 20 |
5 halve glazen | 25 |
6 halve glazen | 30 |
Wijnkaart Restaurant TITUS | |
Mousserend | |
Bestheim | Crémant d’alcas | Pinot blanc | 40 |
Marcel Martin | Crémant de Loire | Chenin Blanc Rose | 40 |
Jacquart Mosaic | Champagne | Signature brut | 70 |
*** | |
Wit | |
Serra de Estralla | Albarino | Spanje | 29 |
Stak droge witte wijn met tonen van abrikoos, perzik en mineralen | |
Luc Pirlet | Viognier | Réserva | Langue d’oc | 33 |
Wijn met aroma’s van abrikoos, perzik en peer. Heerlijk fris en zacht van smaak | |
Luc Pirlet | Chardonnay | Reserva | Langue d’oc | 33 |
Verrassend lekkere wijn met tonen van tropisch fruit en vanille, gerijpt op eiken | |
Cescon | Pinot Grigio | Italië | 35 |
Kruidige wijn met hints van perzik, peer, citrus, appel en vanille | |
Cescon | Müller Thurgau | Italië | 35 |
Frisse wijn met tonen van appel, perzik, bloemen en witte peper | |
Perdeberg drylands | Chenin blanc | Zuid-Afrika | 38 |
Mooie zachte Chenin blanc met tonen van citrus, appel en peer | |
The Crossing | Sauvignon blanc | New-Zealand | 38 |
Typische New-Zealandse Sauvignon Blanc, fris met een lange afdronk van buxus en passievrucht | |
Viré – Clessé | Chardonnay | Bourgogne | 38 |
Romige goudgele witte wijn met een mooie balans tussen fris en vol | |
Henry Ehrhart | Pinot Gris | Elzas | 39 |
Stro-gele kleur met complexe aroma’s van gedroogd fruit, abrikoos, honing en lichte rokerigheid. Rijk en romig in de mond | |
Nusswitz | Viognier | Rhone | 40 |
Aromatische, florale neus met tonen van abrikoos. De wijn heeft zachte zuren en een flinke body. | |
Geyerhof | Grüner Veltliner | Oostenrijk | 40 |
Wijn met prettige rijpe zuren, tonen van appel en peer zijn duidelijk aanwezig | |
Geyerhof | Riesling | Oostenrijk | 40 |
Geelgroene wijn met in de neus perzik en fijne kruiden, mineralig in haar afdronk | |
Dominique Pabiot | Pouilly-Fumé | Loire | 41 |
Deze Sauvignon Blanc barst van de gebalanceerde zuren en mineralen | |
Franz Keller | Grauburgunder | Duitsland | 41 |
Zachte licht kruidige wijn met tonen van ananas en peer | |
Montes Outer Limits | Sauvignon blanc | Chili | 41 |
Elegante Sauvignon Blanc met in de neus passievrucht, ananas en grapefruit | |
Cave de Tain | Hermitage blanc | Rhone | 45 |
De geur is rijk en complex, met citrus, tropisch fruit, anijs en wat bittertjes van amandelen. Mooi in balans met knisperende citrus zuren | |
La Chablisienne | Chablis | Bourgogne | 45 |
Prachtige Chardonnay met een evenwichtige zuurgraag en lange afdronk | |
Napa Cellars | Chardonnay | USA | 45 |
Tonen van appel, perzik en citrus, daarnaast botervet met rijkelijk vanille | |
Domaine Curot | Sancerre | Loire | 47 |
Klassieke Sancerre met prettig gebalanceerde zuren | |
Domain Justin Girardin | Santenay | Bourgogne | 50 |
Op eikenhout gerijpte Chardonnay, met tonen van rijp fruit, vanille en citrus | |
*** | |
Rosé | |
Primitivo Rosato | Primitivo | Italië | 30 |
Zachte rosé met veel zomerfruit, licht kruidig in haar afdronk. | |
*** | |
Rood | |
De Bortoli | Cabernet-Sauvignon/Syrah | Australië | 31 |
Wijn met lichte houtrijping, dieprood van kleur met veel rood fruit in haar afdronk | |
Sonorosso Dark | Teroldego/Merlot | Italie | 32 |
Mooi fruit, rode bes braam en bosbes van de Teroldego druif. Aangevuld met vanille en confiture van de Merlot. Het geheel is krachtig en rijk met zachte tannines | |
Perdeberg | Shiraz | Zuid-Afrika | 35 |
Rijke rode winn met een combinatie van donkerfruit en peper. In het glas dieppaars van kleur. In de geur pruimen, bramen en witte peperkorrels | |
Nebla | Tempranillo | Spanje | 35 |
Aroma’s van rijp rood fruit. De houtlagering geeft de wijn een vanille smaak die goed in balans is met het fruit | |
Montes Twins | Red blend | Chili | 37 |
Blend van Cabernet-Sauviginon, Syrah, Camenere en Tempranillo. Tonen van rood en zwart fruit afgemaakt met zoete specerijen | |
Perdeberg drylands | Pinotage | Zuid-Afrika | 39 |
Stevige wijn met zwart en gedroogd fruit, gerijpt op eikenhout | |
Montes | Pinot Noir | Chili | 39 |
Mooie aardse Pinot Noir, vol rood fruit en een klein pepertje | |
Il Covila | Reserva Rioja | Spanje | 39 |
Echte Rioja gekenmerkt door de tonen van leer, tabak, rood fruit en vanille | |
Montes Outer limits | CGM | Chili | 44 |
Mooie aardse wijn met tonen van zwart fruit en peper | |
Gigondas | Grande Reserva | Rohne | 44 |
Deze soepele Rhône blend heeft een granaatrode kleur en lange afdronk | |
Amarama | Primitivo | Italië | 45 |
Puur zwart fruit kenmerkt deze stevige maar ook soepele wijn uit Puglia | |
Graceland | Cabernet Sauvignon | Zuid-Afrika | 45 |
Stevige hout gerijpte wijn met cassis en donker fruit in de mond | |
Graceland | Merlot | Zuid-Afrika | 45 |
Prachtige zachte Merlot met veel rood fruit | |
Chateau Pierrefitte | Lalande de Pomerol | Bordeaux | 49 |
Zalige Pomerol Lalande. Tonen van overrijp zwart fruit en hints van vanille | |
Kaiken | Ultra Merlot | Argentinië | 49 |
Krachtige Merlot, dieprood van kleur, vol en krachtig met stevige tannines | |
Kaiken | Ultra Malbec | Argentinië | 49 |
Tonen van zwarte bes, bramen, koffie en tabak maken deze wijn tot een heerlijke krachtige wijn met zachte tannines | |
The chocolate block | blend | Zuid-Afrika | 49 |
Donker en stoer met de associatie van cacao, daarnaast zwart fruit en bramen | |
Nuiton-Beaunoy | Beaune | Bourgogne | 50 |
Zijdezachte Pinot Noir met prettige tannines en een smaakrijke afdronk | |
Franz Keller | Spätburgunder | Duitsland | 50 |
In de neus een beetje rokerig en kruidigheid, in de mond een prettige balans tussen frisheid, tannines en mineralen | |
Serredei Roveri | Barolo | Italië | 55 |
Tonen van leer en zwart fruit maken deze italiaan tot een topper. | |
Domaine Justin Girardin | Beauregard 1e cru | Bourgogne | 55 |
Aards, donker fruit en eikenhout maken deze wijn tot een echte traktatie. | |
Arduine Classico del Valpolicella | Amarone | 65 |
Prachtige robijn rode Italiaanse klassier, zwarte kersen, rozijnen en krentjes maken deze wijn tot een ware traktatie. | |
Bergsig Icarus | Cabernet Sauvignon | Zuid-Afrika | 65 |
Zuid-Afrikaanse klassewijn met lengte, prachtige tonen van pruimen, zwarte kersen, sigaar en vanille. |