Laden Evenementen

Beste Gasten, 

De verplichte sluiting van ons restaurant gebruiken wij op het moment om onze keuken weer verder te vernieuwen en te verbeteren. De mooiste nieuwe gerechten komen straks op onze kaart als ons restaurant de deuren weer mag openen.

Wil je ons helpen verfijnen en de gerechten nu alvast proeven? Bestel dan nu ons TITUS TRY-OUT menu! We hopen dat je verrast bent door onze nieuwe smaken en vinden  het fijn om feedback op de gerechten te ontvangen. 

De koude gerechten serveren wij op ons eigen servies en zet u in slechts enkele eenvoudige handelingen restaurantwaardig op tafel. Het warme gerecht kun je met de bijgeleverde instructies makkelijk verwarmen in de oven. 

Dit viergangenmenu is af te halen is op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari en bieden wij aan voor 50 euro per persoon. Wees tijdig met bestellen want we bereiden dit slechts in een beperkte oplage. 

Brood | citroenboter | tomatenboter

Amuse
Blini van boekweit | gerookte crème fraîche| parels van rode biet

Eerste voorgerecht

Tonijn | wasabi krokant | avocado | compote van mango en koriander | ui salade

Tweede voorgerecht

Landhoenpaté | abrikoos | madras | pickles | chutney van pompoen en abrikoos 

Hoofdgerecht

Flat Iron steak | boeuf bourguignon | crème van Opperdoes | chiconette | rodewijnsaus 

Nagerecht

Poire Belle-Hélène afgemaakt met ijs van pure chocolade 

Bestel dit menu via onderstaande link. 

Je bestelling is op vrijdag 14- of zaterdag 15 januari tussen 13:00 en 16:00 uur af te halen in ons restaurant.

Naar bestelpagina