Laden Evenementen

Alle Evenementen

Beste gasten,

Ook dit jaar staat de maand maart weer in het teken van de Nationale Restaurantweek. Graag willen wij jou als vaste gast van ons restaurant de eerste mogelijkheid bieden om een tafeltje te reserveren. Vanaf 15 februari kunnen ook deelnemers via Diningcity reserveren dus wees er voor die tijd bij om zeker te zijn van een plekje. 

Dit jaar serveren wij een lunch in 4 gangen en het diner in 5 gangen. Beide menu’s worden ingeleid met 3 amuses en is inclusief brood en een dessert-amuse. Het menu zal als volgt ingevuld worden;

 

Amuses

 

***


Brood

***

Kabeljauw | passievrucht | mango | kokos | citrus | seroendeng

 

***

 

Gambatartaar | miso | zwarte boon | shiitake | tom yum | krokante noodles *

***

Dorade | coquille | zuurkool | pomme pavé | aardappelkaantjes | bouillabaise met een vleugje vadouvan

 

***

 

Bereidingen van dubbeldoelrund | gerookte aardappel | witlof | jus van Pedro Ximenez

***


Amuse-dessert

 

***

Schwarzwalder kirsch TITUS | pure chocolade | vanille | kersensorbet

* Deze gang serveren wij alleen bij het vijf gangen menu.

Het lunchmenu bieden wij aan voor € 55 euro per persoon. Het dinermenu wordt voor € 65 euro per persoon aangeboden.

.

Reserveren kan gemakkelijk via onze website. Als je van deze actie gebruik wenst te maken, selecteer dan “Restaurantweek” en vergeet niet dieetwensen en/of voedselallergieën te vermelden. Indien deze niet bekend zijn bij ons, kunnen we niet garanderen dat we er rekening mee kunnen houden.  

Heel graag tot ziens in Restaurant TITUS!

Robbert Megens & Erik Wolf