Laden Evenementen

Beste gasten,

 

Na twee jaar paasboxen te hebben ingepakt, mogen wij jullie eerste en tweede paasdag eindelijk weer ontvangen in ons restaurant. Om weer eens heerlijk uit te pakken hebben chef Robbert Megens en zijn brigade een zalige paasbrunch samengesteld. De paasbrunch bestaat uit drie of vier gangen waarbij je per gangen telkens keuze hebt uit twee gerechten. 

 

TITUS paasbrunch

Drie amuses

Voorgerecht

Kalfstartaar | tonijn takaki | tonijnmayonaise | kalamata olijf | tomaat | snijbonen vinaigrette 

of

Tomatentartaar | brioche | zeekraal | kalamata olijf | gepocheerd ei | hollandaisesaus | snijbonen vinaigrette (V)

Tussengerecht

Zwezerik | gegrilde asperge | lamsoor | morillesaus 

of

Pomme Paolo | gegrilde asperge | lamsoor | dragonjus (V)

Hoofdgerecht

Lam | colcannon | bospeen | pistache | dragonjus 

of

Ravioli | spinazie | ricotta | little gem | courgette | venkel | sugarsnap |
saus van kropsla en dragon (V)

Dessert

Geflambeerde aardbei en rabarber | crumble | ijs van steranijs en tonkaboon

of

Vier soorten kaas | stroop | confiture | noten | brood | + € 5

Prijs

drie gangen voor 38 euro    /    vier gangen voor 46 euro

Aankomst voor de paasbrunch is tussen 12:00 en 14:00 uur. In de avond serveren wij zowel op eerste als tweede paasdag ons Restaurant Week Menu of kun je a la carte dineren. Reserveer tijdig een tafel via onderstaande button of bel 0412-462275

Heel graag tot snel in Restaurant TITUS

Robbert Megens en Erik Wolf

 

 

 

reserveer