

Nationale Restaurant Week 2022
04/04/2022 17:30 - 15/05/2022 23:00
Beste,
Wij doen weer mee! Net als afgelopen jaren hebben wij weer een speciaal menu voor de Nationale Restaurant Week. We vertelden in een vorig bericht al dat we een signature menu gaan reserveren met daarin de mooiste en meest verrassende gerechten van één jaar Restaurant TITUS. Na rijp beraad delen we met trots welke gerechten dat zijn geworden.
Signature menu Nationale Restaurant Week
3 amuse
Voorgerecht
Gerookte paling | ganzenlever | rode biet | appel | brioche | komkommer
Tussengerecht
Knolselderij | zwarte knoflook | appel tarte tatin | lavas | soja | cepes (V)
Hoofdgerecht
Bereidingen van Poulet Noir | shiitake | bospeen | romanesco | fondant aardappel | pistache | eigen jus met vadouvan
Dessert
Rabarber | aardbei | framboos | witte chocolade
Of
Brie de Meaux | aardpeer | paddenstoel | beure noisette
Is er iets in dit menu wat je liever niet eet of niet mag eten? Geef dit aan bij reservering zodat onze keukenbrigade zorgt voor een passend alternatief.
Dit signature menu serveren wij tussen 4 april en 15 mei in het kader van de Nationale Restaurant Week en bieden wij daarom aan voor 49,- euro per persoon.
Reserveer een tafel via onderstaande button en vermeld even dat je gebruik wenst te maken van ons signature menu.
Heel graag tot ziens in Restaurant TITUS
Robbert Megens en Erik Wolf