Laden Evenementen

Beste, 

 

Wij doen weer mee! Net als afgelopen jaren hebben wij weer een speciaal menu voor de Nationale Restaurant Week. We vertelden in een vorig bericht al dat we een signature menu gaan reserveren met daarin de mooiste en meest verrassende gerechten van één jaar Restaurant TITUS. Na rijp beraad delen we met trots welke gerechten dat zijn geworden. 

 

Signature menu Nationale Restaurant Week

3 amuse

Voorgerecht

Gerookte paling | ganzenlever | rode biet |  appel | brioche | komkommer

Tussengerecht

Knolselderij | zwarte knoflook | appel tarte tatin | lavas | soja | cepes (V)

Hoofdgerecht

Bereidingen van Poulet Noir | shiitake | bospeen | romanesco | fondant aardappel | pistache | eigen jus met vadouvan 

Dessert

Rabarber | aardbei | framboos | witte chocolade 

Of

Brie de Meaux | aardpeer | paddenstoel | beure noisette 

Is er iets in dit menu wat je liever niet eet of niet mag eten? Geef dit aan bij reservering zodat onze keukenbrigade zorgt voor een passend alternatief.

Dit signature menu serveren wij tussen 4 april en 15 mei in het kader van de Nationale Restaurant Week en bieden wij daarom aan voor 49,- euro per persoon.

Reserveer een tafel via onderstaande button en vermeld even dat je gebruik wenst te maken van ons signature menu. 

Heel graag tot ziens in Restaurant TITUS

Robbert Megens en Erik Wolf

 

reserveer