Laden Evenementen

Alle Evenementen

Beste gasten, 

Je gelooft het niet, maar wij zijn al druk bezig voor de kerstdagen! Het lijkt nog heel ver weg, maar we hebben al véél reserveringen gekregen voor zowel eerste als tweede kerstdag. Om iedereen de gelegenheid te bieden te reserveren vertellen wij graag van onze kerstplannen. 

Op zowel eerste als tweede kerstdag serveren wij een feestelijk 6 gangen tasting menu, waarbij je kunt kiezen uit een variant waarin zowel vlees als vis wordt gebruikt en een variant die volledig vegetarisch is en waarin groenten de hoofdrol spelen. Het menu wordt verder aangekleed met amuses vooraf en een dessert amuse. Je kunt het menu nog verder uitbreiden met een overheerlijk kaasplankje voorafgaand aan het dessert. Uiteraard vangen we de avond feestelijk aan met een mooie Champagne. Daarmee zal de avond er als volgt uitzien:

 

Ontvangst met Champagne en amuse op tafel

***

 amuses

***

Gang 1: voorgerecht

***

Gang 2: tussengerecht

***

Gang 3: tussengerecht

***

Gang 4: tussengerecht

***

Gang 5: hoofdgerecht

***

Dessert amuse

***

Optioneel een kaasplank (+€17)

***

Gang 6: dessert

Onze keuken houdt uiteraard rekening met dieetwensen en/ of voedselallergieën. Vergeet deze niet te vermelden bij reservering. We horen ook graag of je gebruik wenst te maken van ons tasting menu of het vegetarisch groentemenu.

Je bent vanaf 18:00 uur van harte welkom. Rond 18.30 willen wij graag beginnen met het serveren van de eerste amuses.

Wij bieden dit feestelijke kerstdiner inclusief amuses en Champagne aperitief aan voor € 105,00 per persoon. Uiteraard is het mogelijk om het kerstdiner helemaal af te maken met  bijpassende wijnen in een wijnarrangement (ook halve glazen wijnarrangement mogelijk).

Het te serveren menu zullen wij bij de definitieve bevestiging meesturen zodat je je alvast kunt verheugen. Houd je het liever als verrassing? De bijlage niet openen! 

Reserveren? Gebruik onderstaande contact knop om ons een bericht te sturen. 

 

Heel graag tot ziens in Restaurant TITUS!

 

Robbert Megens & Erik Wolf